Apple Triple

Three current Christmassy crushes (not sponsored): apple-mint flavoured green tea, seasonal chocolate pralines filled with truffle that tastes like baked apple, and fragrance sticks that make the home smell like glazed apple.

Ho ho ho, here we go, it is the 1st of December, so let the Christmas season begin! Well, the official beginning, I actually put up the decorations in my flat in Vaasa one month ago, since I am crazy about Christmas, haha.


Tre juliga favoriter just nu (ej sponsrade): grönt te med smak av äpple och mynta, säsongens chokladpraliner med tryffelfyllning som smakar ugnsbakade äpplen, samt doftstickor som sprider väldoft av kanderade äpplen i hemmet.

Tipp tapp julklapp, det är första december i dag, så låt julsäsongen börja! Den officiella inledningen alltså, jag satte faktiskt upp pyntet i min lya i Vasa för en månad sedan, “juligan” som jag är, haha.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.