Know Your Flow

Hi everyone! I hope your week has started off well. Above are pictures from last Saturday when I was back in my hometown and went out for a walk at Fäboda. An excellent place to pause, meditate and just breathe, listening to the roaring sea and the whispering forest. All in order to find inner calm and to get out of the downward spiral of negative thoughts. Occasionally you might have to switch off some channels before you can get the positive flow going, because although spring is sparklingly wonderful, there is still the risk of flooding.

Have a great week!

 


Hej allihopa! Jag hoppas att ni har fått en bra start på veckan. Ovan ser ni bilder från i lördags när jag var hemma i Jeppis och styrde kosan vidare mot Fäboda. En utmärkt plats att stanna upp på, meditera och bara andas, med havsbrus och skogssus i bakgrunden. Detta för att finna ett inre lugn och komma ut ur den nedåtgående spiralen av negativa tankar. Ibland kan man behöva stänga av några kanaler för att få igång ett positivt flöde, för även om våren är sprittande härlig finns det ändå risk för översvämning.

Ha en bra vecka! 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.