Don’t Neglect, Just Reflect

Hi hey Flashback (or perhaps I should say ‘Splashback’ with regard to the rain outside) Friday! These are probably (and hopefully) the last wintry pictures from this season. I really do like winter with dancing snow, glistening rime, crispy air and pastel coloured frosty landscapes in dusky light, but I could do just fine without this slushy weather that we have today (and most of the time for that matter). Indeed, this winter has been dark and difficult in more than one sense, but in the end when I eventually get perspective on things, I might have learned something important about myself and life in general. Anyway, at this point, I am more than ready to welcome spring with open arms.

Have a nice weekend!

 


Hej hallå fredag! Här ovan blänker (eller borde jag kanske säga stänker med syfte på regnet utomhus) de troligtvis (och förhoppningsvis) sista vinterbilderna för denna säsong. Nu gillar jag faktiskt vintern med singlande snö, glittrande rimfrost, krispig luft och pastellfärgade frostiga landskap i dunkelt sken, men det här evinnerliga slaskvädret som råder utomhus för stunden skulle jag bra gärna slippa. Denna vinter har verkligen varit mörk och mödosam i flera bemärkelser, men i slutändan när jag har fått perspektiv på saker och ting kan jag ha lärt mig något viktigt om mig själv och livet i allmänhet. Hur som helst är jag nu mer än redo att välkomna våren med öppen famn.

Trevligt veckoslut!

 

2 thoughts on “Don’t Neglect, Just Reflect

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.