3rd Sunday Of Advent

Oh my, time really does fly these days! It is already the third Sunday of Advent, which means that I have to speed things up in order to be ready for Christmas, especially since I am dividing my time between work in Vaasa and Christmas preparations in Jakobstad. Luckily, I am keeping up with my mental time schedule – so far, so good.

This weekend I have pottered about in the kitchen as usual (results coming up later) at the same time as I watched the Nobel Prize Ceremony and Banquet on TV. It was especially great to watch a Swedish-speaking Finn, Bengt Holmström, receive the Nobel Memorial Prize in Economic Sciences. Moreover, I have made Christmas greeting cards to the nearest relatives. When I am aIl done here, I will head back to Vaasa where I have to make the last preparations for a lecture test tomorrow. So there is no time to lose and one, two, three, we all sing Hey Ho (in Norwegian, though – don’t ask, haha)!

Have a nice day!

 


Tredje advent redan, hujeda mig vad tiden går fort! Dags att lägga i en högre växel för att hinna bli klar med allt stök inför julen, i synnerhet då jag pendlar mellan jobb i Vasa och julförberedelser i Jeppis. Lyckligtvis håller mitt mentala tidsschema fortfarande.

Detta veckoslut har jag som vanligt donat på i köket (resultaten kommer senare) samtidigt som jag tittade på tv-sändningen från Nobelfesten. Extra kul att se en finlandssvensk, Bengt Holmström, ta emot Ekonomipriset till Alfred Nobels minne. Vidare har jag knåpat ihop ett par julkort (endast till den närmaste släkten, “massutskicket” sköter föräldrarna). När helgens lista med göromål är avbockad ska jag söka mig tillbaka till Vasa och ta en sväng via jobbet för att förbereda det sista inför morgondagens föreläsningsförhör. Det är således fullt sjå, så ingen tid att förlora utan ett, två, tre så sjunger vi Hey Ho (fast på norska – fråga inte, haha)!

Ha en bra dag!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.