Time To Rejoice

thumb_img_3497_1024-2

“It’s beginning to look a lot like Christmas…” Well, at least a little bit. I am trying to get in the Christmas mood here, although it is not so easy since there is plenty of work left (the not so pleasant office work that is) before the holidays can begin. Therefore, I have to find some sort of coping strategy, like snuggling up, getting cosy and indulging in glossy magazines filled with Christmas decorating ideas, pottering and delicious looking recipes. Ah, there are so many arty-crafty projects I would like to try out, but so little time. Oh, if I only had an elf here to help me…But still, Christmas is a wonderful time of the year.


Det börjar nalkas juletider minsann när ljus och glitter snart pryder slott och kojor samt gator och torg. Själv försöker jag komma i den rätta julstämningen, även om det inte är så lätt då mycket arbete – och då syftar jag inte på julstöket (visserligen kommer det också att bli mycket av den varan), utan på den mindre trevliga sortens kontorsarbete – återstår innan ledigheten kan inledas. För att orka med tillvaron måste jag hitta en överlevnadsstrategi, såsom att julmysa och bläddra i tidningar fyllda med tips på juldekorationer, pyssel och läckra recept. Åh, det finns så mycket knep och knåp som jag skulle vilja försöka mig på, men så lite tid. Suck, om jag bara hade en tomtenisse till min hjälp…Nåja, julen är ändå en underbar tid på året.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.