Home Sight In Blushing Light

Spring has sprung, both outside and inside my home. Actually, I threw out the winter decorations already in March before Easter, so I am planning to do some re-decorating for the summer season soon (yup, I love pottering around and embellishing at home). However, before I flush away the blush in favour of lush summer greenery, I thought I should show you some glimpses of the current interior. To be honest, I had never imagined that I would use this peachy pink colour for interior decorating, but then I found curtains on sale and got a crush on blush and, well, you can guess the rest. It turned out surprisingly well with these splashes of peach pink and apricot yellow in the otherwise quite neutral colour scheme, if I may say so myself.


Våren har kommit på riktigt nu, både ute och inne hos mig. Faktum är att jag röjde undan vinterinredningen redan i mars före påsk, så jag har planer på att ändra om här igen inom kort lagom till sommarsäsongen (jajamän, jag älskar att pyssla och piffa hemma). Innan rodnaden försvinner till förmån för sommargrönska tänkte jag dock att jag skulle visa er några glimtar av den nuvarande interiören. Om sanningen ska fram trodde jag aldrig att jag skulle använda den här persikorosa kulören i inredningssammanhang, men se då hittade jag gardiner på rea och blev helt förtjust i  färgen och ni kan ju gissa resten. Det blev faktiskt riktigt lyckat med de persikorosa och aprikosgula klickarna i det annars ganska neutrala färgschemat, om jag får säga det själv.

 

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.