A Pinch Of Christmas Finch – Part 3


Here you go, the final part of pictures of my Christmas decorated den. Well, I still have pictures of the balcony to show you, but I will save them for later because the decorations there are not directly related to Christmas. Anyway, above you can see some Christmassy decorations in the kitchenette, the small hall and the bathroom. It is all in the details! Speaking of which, if you cannot find a tissue box that matches the rest of the interior, then use gift wrapping paper. That is my DIY tip of the day, haha!

Have a great weekend!

 


Så var det dags att knyta ihop julsäcken vad beträffar julpyntet i lyan. Jag har dock bilder av balkongen kvar att visa, men jag sparar dem till ett senare tillfälle för inredningen där är inte direkt julrelaterad utan snarare vinterbetonad. Hur som haver, ovan ser ni hur jag har julpyntat i kokvrån, tamburen och badrummet. Allt hänger på detaljerna! Apropå sådana, snacka om i-landsproblem när jag var tvungen att slå in näsduksasken i julklappspapper eftersom jag inte hittade någon ask med snyggt, matchande motiv i butikernas sortiment. Dagens gör-det-själv-tips, haha! Ungefär på samma nivå som att jag har köpt duschdraperiet som skymtar ovan i dubbel uppsättning eftersom det matchar resten av badrumsinredningen perfekt. Jag vägrar ha duschdraperier med psykedeliska mönster i form av trekantiga fiskar och illgröna papegojor samt andra (i mina ögon) hiskeliga motiv, så när det använda draperiet är nedtaget för att maskintvättas kan jag bara byta ut det mot ett likadant. Knäppgökar är vi allihopa i någon mån.

Trevligt veckoslut!

 

Leave a comment